drömma känna smaka



låt inget stoppa dig från att drömma.


vad är din dröm?


"hoppet är det sista som lämnar människan"

Idag vill jag bara lägga mig ner och gråta ut mitt hjärta.
Försöker tänka på en sak Johanna skrev: "vi är alla asfaltsblommor, som försöler bryta oss upp ur den hårda asfalten". Likt förbaskat ska man fortsätta kämpa rakryggad, genom alla små och stora problem och hemskheter - all mörk asfalt som håller oss nere. Men när man väl klarar att bryta igenom asfalten kan man bara sträcka på ryggen och blicka ut över det vackra över ytan. Kanske kommer nya hinder - men för att ett tag få känna sig oövervinnligt lycklig kanske det är värt allt kämpande. Jag hoppas på att så fort jag känner mig så hopplöst nere som nu ska snart något underbart hända. Tanken på det, gör det lite enklare.

Jag ska försöka nu. Sova & vakna upp med ny glad inställning på morgonen igen. JAG ska i alla fall vara god i en såpass ond värld. Nu känner jag att jag behöver visa vem jag egentligen är..
även om det känns som om de här 3 åren framöver kommer bli jobbiga, så ska jag lé och försöka se positivt.
HOPP, tur att det finns kvar hopp! <3

(ursäkta det något röriga inlägget)
all min kärlek <3 / Linnea


bring me to my knees - lord I lay me down.

att se lyckan i det lilla..
JAG STÅR PÅ DIN KLIPPA JAG STÅR PÅ DITT ORD


lead me to your heart.. <3
http://www.youtube.com/watch?v=vdq9Q8wJdjc

Tillbaks igen!

Hej alla underbart vackra människor där ute :)

Har inte uppdaterat på länge, har inte kännt speciell inspiration eller haft tid. Jag har haft sådär som man alltid har i sin tro - en svacka. Ikväll var jag och min underbara vän Hildur i pingstkyrkan! Det var en kväll då alla möjliga församlingar träffades tillsammans. Jättebra kristet band spelade, jättebra predikan & underbart sköna människor och MAAASSA FIKA :)

En man från Berlin var även där & berättade om sin väg till en tro på Jesus. Han berättade om hur han kom ut ur sitt alkohol & drogmissbruk genom Jesus och att man  inte måste vara en liten torris bara för att man är kristen ;) Han berättade att han träffade ett kristet mc-gäng. De var alla biffiga och stora, men deras hjärtan var minst lika stora. De bad för honom, men han brydde väl sig inte så mycket om det, förrän han fick reda på att han var döende. Okej, tänkte han - jag ber till Jesus. Han såg ingen annan väg ut, så han gick ut i skogen (vilket han tyckte kändes "passande") och sa kort och gott "om du finns till Jesus, visa dig". Hans hjärta började slå snabbare & snabbare och han gick runt och letade efter att Jesus skulle finnas där. Men han fann ingen Jesus. Plötsligt såg han ett stort hus med texten "bibelskola". Utanför gick det en påve, och han gick fram och frågade "är du Jesus". Påven sa att det var han inte, men att han kände Jesus väldigt väl. Sen den dagen 2002 fram till idag, har dom varit bästa vänner. Och en månad efter det mötet med den påven var han helt drogfri & fullständigt kristen. Ja, vad säger man? F A I T H <3

Efter denna kväll har jag massa nya vänner och jag har blivit glad och stärkt.. TACKSAMHET

http://www.youtube.com/watch?v=3VWFlGoOM-Y - fin kristen låt   :)

/ Linnea

alltså.. JUL! <3


jul jul strålande jul..

åh, jag vet att det är lite för tidigt för att prata om jul, men idag fick jag sådan enorm julkänsla som strömmar i hela kroppen! Helt obeskrivligt mysigt :) <3
http://www.youtube.com/watch?v=LNBw-5CIgN0 :)

RSS 2.0